Το χειρουργείο και τα κιλά που έχασε!

Στον Νίκο Χατζηνικολάου και το Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος μίλησε πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το οποίο ήταν η αφορμή να πάρει την απόφαση να χάσει τα περιττά κιλά. Στο παρελθόν είχε χορέψει το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο που άφησε ιστορία!

Ο Πάνος Καμμένος εξήγησε τον λόγο που έκανε αυτήν την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση και αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

«Μου συμβαίνει συχνά πια να με περνούν για τον δίδυμο αδελφό μου» ,σημείωσε με χιούμορ ο Πάνος Καμμένος.

«Ποτέ δεν ήμουν έτσι αδύνατος. Πέρασα μια μικρή περιπέτεια με την υγεία μου και αποφάσισα να τα αλλάξω όλα. Έκανα ένα χειρουργείο που με βοήθησε στο να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. 28 χρόνια στη Βουλή και εφτάμισι χρόνια υπουργός, ιδίως στο Υπουργείο Άμυνας τα τελευταία τεσσερισήμισι χρόνια, αλλά και στην κυβέρνηση μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα σε μια περίοδο δύσκολη, ήταν μια περίοδος που μόνος τον εαυτό σου δεν μπορούσες να κοιτάξεις και την οικογένεια σου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

«Έκανα μια διόρθωση, μια χειρουργική επέμβαση και αφαίρεσα ένα μεγάλο κομμάτι από το στομάχι μου οπότε αυτό με βοήθησε να χάσω κάποια κιλά και να αλλάξω τη ζωή μου», συμπλήρωσε .

«Επί τεσσερισήμισι χρόνια δεν κοιμήθηκα περισσότερες από δυο ώρες», αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος.

Απίστευτη η αλλαγή του Πάνου Καμμένου! Δείτε φωτογραφίες του δίπλα στον Σταμάτη Κόκοτα!

undefined

Αγνώριστος έχει γίνει, πια, ο Πάνος Καμμένος, με την εμφάνισή του να προκαλεί αίσθηση κάθε φορά που τον πιάνει ο «φακός» της δημοσιότητας.

Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας παρευρέθηκε χθες (27/1) το βράδυ στην Καλλιθέα, στα εγκαίνα που έγιναν επί της Λεωφόρου Συγγρού, της νέας εταιρείας πώλησης αυτοκινήτων, με την οποία, θα ασχοληθεί ο γιος του Ηλίας. Αρκετοί διάσημοι προσκεκλημένοι έδωσαν πάρων όπως ο Σταμάτης Κόκοτας και ο Κώστας Κοκκινάκης.

Καμμένος

Καμμένος

Το κτίριο στο οποίο θα στεγαστεί η αντιπροσωπεία ήταν μέχρι πρότινος τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ, ενώ όπως γράφει η πρόσκληση, «το αυτοκίνητο επέστρεψε σπίτι του». Σημειώνεται ότι ο πατέρας του Πάνου Καμμένου, Ηλίας, ήταν ένας από τους πιο γνωστούς εμπόρους αυτοκινήτων τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 με τον πρώην υπουργό να διατηρεί μάλιστα την επωνυμία του πατέρα του «Η. Καμμένος ΑΕ».

 2,243 total views,  6 views today