Δ.Κωνσταντινίδης: Ο Σύγχρονος Δήμος θα αναπτύξει την Καβάλα

 
Με το σύνθημα δεν είμαι πολιτικός, ήρθα να γράψω το μεγαλύτερο πρόγραμμα της Ζωής μου, ξεκίνησε η προεκλογική του εκστρατεία ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη Σύγχρονος Δήμος.
Ο μόλις 23 ετών Δημήτρης Κωνσταντινίδης δηλώνει ότι είναι ευχαριστημένος με το εκλογικό του αποτέλεσμα, διότι δεν κάνει την εκλογή ο αριθμός αλλά η αγαπη που δείχνει ο κόσμος στα πρόσωπα και στις αξίες ενός ανθρώπου, έτσι ως νέος και φυσικά όπως θα έλεγε κανεις ως Εκπρόσωπος Νέων στις φετινές εκλογές είπε : Ως νέος πιστεύω στο πρόσωπο του Θόδωρου Μουριάδη γιατί έχει προγραμμα για όλους χωρίς διακρίσεις και αποδοκιμασίες. Προσθέτει επίσης : Το πρόγραμμα μας θα μετατρέψει τον Δήμο Καβάλας σε έναν Δήμο για όλους και όλες.
Ε Νέος σε εκλογή Δήμαρχος Θεόδωρος Μουριάδης, θα καταφέρει να δώσει μια Νέα τεχνική και αισθητική, όμως και άμεση κυριότητα τους ως Σύγχρονος Δήμος θα είναι η καταπολέμηση, της καθημερινότητας στην πόλη.
Ο Κωνσταντινίδης Δημήτριος, είναι Διευθυντής του ιντερνετικού Ραδιοφώνου ParadiseGradio, όπου και είχε λάβει την δεύτερη θέση το 2015, ως προγραμματιστής μιας Νέας τεχνολογίας για ραδιόφωνα όπου θα γίνει δημόσια, όταν με το καλό του γίνει μια αξία πρόταση.
Σημαντικό επίσης σε συνεργασίες του είναι πως διαθέτει, μια συνεργασία για την υλοποίηση μιας πόλης σε smart city, μέσω της Νεοσύστατης εταιρίας MVMANTστο Dubai.
Πέρσι συμμετείχε στην Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου Διάλογος, όπου έδωσε πρόταση για την αξιοποίηση του φρουρίου καβαλας, frurio 2020 από πληροφορίες ξέρουμε πως εγκρίθηκε ο σχεδιασμός. Επίσης έδωσε την τεχνολογική αναβάθμιση στον αρχαιολογικό χώρο Φιλίππων, όπου προτάθηκε η ανάπτυξη VR EXPERIENCE με σκοπό την βοήθεια ανθρώπων με ειδικές ανάγκες που δεν μπορούν να ξεναγηθούν στον χώρο των Φιλίππων λόγο μεγάλου βαθμού αναπηρίας, να μπορούν μέσω VR και AR τεχνολογίας να κάνουν εφικτή και ξεκούραστη σε πραγματικό χρόνο ξενάγηση.