Σοκ!

Με τα κρούσματα του κορωνοϊού να έχουν αυξηθεί στην χώρα μας και πριν από λίγο να ανακοινώνεται και ο 5ος νεκρός στην χώρας μας, το Star προέβη σε μία έκτακτη ανακοίνωση για το MasterChef 4

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι:

Τα επεισόδια του MasterChef 4, που παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες από το Star, έχουν γυριστεί, αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, πριν την παγκόσμια διασπορά του COVID-19 και σε κάθε περίπτωση, πολύ πριν την επιβολή των περιοριστικών μέτρων στη χώρα μας. Απ’ όλα είχε το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef που προβάλλεται καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του Star,

Τα γυρίσματα του διαγωνισμού δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Η παραγωγή της εκπομπής έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά τα γυρίσματα, για την προστασία τόσο των διαγωνιζομένων, όσο και των εργαζόμενων στο πλατό αλλά και στο σπίτι του MasterChef 4.

Η μείωση της εβδομαδιαίας προβολής επεισοδίων, έχει να κάνει αποκλειστικά με τον περιορισμό των μετακινήσεων και την προστασία των εργαζομένων. Η παραγωγή έχει μειώσει τις βάρδιες post production, ενώ παράλληλα, σημαντικός αριθμός συνεργατών εργάζεται από το σπίτι.

Για όλους αυτούς τους πρακτικούς λόγους, οι εργασίες επεξεργασίας των επεισοδίων, όπως script, μοντάζ, γραφικά, sound design, color correction, κλπ. γίνονται με καθυστερήσεις.

Με όλα τα παραπάνω και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, θα προβάλλονται πλέον τρία επεισόδια MasterChef 4 την εβδομάδα (Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00).

Αποκάλυψη στο MasterChef 4: Το ειδύλλιο που έχει τρελάνει το σπίτι! (video)

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, αποκαλύφθηκαν μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για το ειδύλλιο που έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι ανάμεσα στον Δημήτρη Μπέλλο και την Μαρία! Μάλιστα ο Ηρακλής έκανε αναφορά σε ένα κρυφό γράμμα που έγραψε ο Δημήτρης στην αγαπημένη του!

Μπορεί οι δυο τους να μην παραδέχονται τίποτα, φαίνεται ωστόσο ότι οι υπόλοιποι παίκτες είναι πρόθυμοι να τα αποκαλύψουν όλα για τη σχέση του Δημήτρη με τη Μαρία. Στο σημερινό επεισόδιο, ο Ηρακλής ήταν ανοιχτό βιβλίο και τα είπε όλα.

Συγκεκριμένα οι παίκτες ετοιμάζονταν για την ψηφοφορία και στο δωμάτιο έπεσε το θέμα του Μπέλλου και της Μαρίας, με τα αγόρια να κάνουν μεταξύ τους πλάκα για τη σχέση των συμπαικτών τους.

Μάλιστα ο Ηρακλής περιέγραψε στις κάμερες ένα σκηνικό, στο οποίο ο Μπέλλος άφησε ένα γράμμα στη Μαρία, η οποία μόλις το είδε εντυπωσιάστηκε και ξεκίνησε να φωνάζει «Μου άφησε γράμμα», αφού οι παίκτες γύρισαν από τη δοκιμασία ασυλίας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν:

Masterchef 4: «Έχεις το θράσος να…;»! Το νέο ξέσπασμα της Κατερίνας! (video)

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Κατερίνα είχε ένα νέο ξέσπασμα με αφορμή την ψηφοφορία, μιας και εκνευρίστηκε με μία ψήφο που δέχθηκε. Μάλιστα, στις δηλώσεις που έκανε αναρωτήθηκε πώς έχει το θράσος να την ψηφίσει ο συμπαίκτης της.

Η μπλε ομάδα ήταν η ηττημένη της ομαδικής δοκιμασίας και σήμερα οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν τα δύο άτομα που θα βρεθούν στη δοκιμασία αποχώρησης μαζί με τον Σταύρο.

Όταν έφτασε η σειρά του Δημοσθένη, αφού ψήφισε τη Μαρία, έδωσε την επόμενη ψήφο του στην Κατερίνα με την δικαιολογία πως ανέλαβε μόλις μία παρασκευή, με την οποία ασχολήθηκε για δύο ώρες.

Η Κατερίνα φάνηκε να εκνευρίζεται με την ψήφο του Δημοσθένη μιας και στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν της έδωσε κανείς νέα αρμοδιότητα, οπότε ασχολήθηκε μόνο με την ζύμη της ενώ στο τέλος των δηλώσεων της ξέσπασε λέγοντας: «Έχεις το θράσος να με ψηφίζεις και να μου λες ότι έκανα μόνο μία παρασκευή;».

Απ’όλα είχε και το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef και εμείς σας έχουμε όλα τα Highlights. Ποιον παίκτη “άδειασε” η Μαριάννα και ποιος ήταν εκείνος που πήρε την πολυπόθητη ασυλία; Αυτή η ομάδα βγήκε νικήτρια!

Οι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε από το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής. Για ποιον είπε η Μαριάννα ότι είναι “καθυστερημένος

 263 total views,  2 views today