Ανακοίνωση βόμβα: Εκτός εκλογών οι ΑΝΕΛ! (Video)

Την απόφαση των ΑΝΕΛ να μην κατέβουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος, μετά το τέλος της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.

Στην επίσημη ανακοίνωση του ο Πάνος Καμμένος ανέφερε: “Κρατήσαμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.”

Οι ΑΝΕΛ αποφάσισαν…ότι δεν αποφάσισαν!

Οι ΑΝΕΛ αποφάσισαν...ότι δεν αποφάσισαν!

Κατά την σημερινή τρίωρη συνεδρίαση των μελών της ΚΟ και της εκτελεστικής επιτροπής δεν ελήφθη τελικά καμία απόφαση αν και το προηγούμενο διάστημα εκφραζόταν η άποψη να απέχουν από τόσα εκλογές λόγω της σχεδόν ανύπαρκτης επίδοσης στις ευρωεκλογες. Οι συζητήσεις θα επαναληφθούν την ερχόμενη Κυριακή σε συνεδρίαση της εθνικής επιτροπής.

Μετά τη σημερινή συνεδρίαση εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση από τους ΑΝΕΛ

“Συνεδρίασαν από κοινού η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Εκτελεστική Επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπου έγινε εκτίμηση της πολιτικής κατάστασης.

Σε αναμονή των τελικών εξελίξεων για την προκήρυξη εκλογών αποφασίστηκε η σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στο οποίο η ομόφωνη πρόταση των δύο οργάνων είναι η διενέργεια του 4ου τακτικού συνεδρίου στα τέλη Σεπτεμβρίου και η λήψη απόφασης για τις εθνικές εκλογές.”

Βόμβα: Δεν θα κατέβει στις εκλογές το Ποτάμι!

Σε κρίσιμο σημείο έφεραν το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη τα απογοητευτικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών της περασμένης Κυριακής.

Το ισχνό ποσοστό 1,54% που συγκέντρωσε στην ευρωκάλπη προκάλεσε σοβαρούς προβληματισμούς στη Σεβαστουπόλεως και στον ιδρυτή του κόμματος, ο οποίος είχε βάλει τον «πήχη» στο 5%.

Ποτάμι: Δεν θα κατέβει στις Εθνικές εκλογές;

Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους συνεργάτες του που μετέχουν στα όργανα του Ποταμιού και συγκεντρώνει απόψεις για τη σκοπιμότητα συμμετοχής στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Οριστικές αποφάσεις ενδέχεται να ληφθούν ακόμη και σήμερα, στο Πολιτικό Συμβούλιο το οποίο θα συνεδριάσει.

Πάντως, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε μία πολύ μεγάλη εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα για τις ευρωεκλογές και στελέχη της Σεβαστουπόλεως εκφράζουν την αμηχανία τους για το τι άλλο, περαιτέρω, θα μπορούσαν να κάνουν προκειμένου να λάβουν ικανοποιητικό ποσοστό στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.